Added. Welcome to Darkcoin Worldwide, AnarchicCluster! Please add him to your conversation.TaoOfSatoshi can you add him please?
Cool! Many thanks for adding me. if you have something to translate don't hesitate to send it to me.
Zgadzam sie, jedynie co potrzeba to wola webmasterow oraz osob ktore mialby to przetlumaczyc, wiele nie potrzeba, jesli dash na dashcurex okarze sie calkiem sporym sukcesem wraz z nadchodzacym IX to mysle ze warto bylo by staran o przetlumaczenie strony na nasz ojczysty jezyk.Na przeszkodzie stoi jedynie wola webmastera. Z tego co wiem to strona Została przetłumaczona na chinski i rosyjski bo podobno mają największy traffic z tych krajów. Tłumaczenie na polski nie jest priorytetem bo traffic jest słaby. Ale teraz może wzrosnac po decyzji bitcurexa
W takim razie polecam też dodać się do Transifex i znaleźć tam Dash (sorry, ale jeszcze nie mogę wklejać linków). Mamy tu Dash Core i aplikacje mobilne + napisy do filmów (nie wiem na ile te filmy są o nie aktualizowane). Część stringów wymaga poprawienia, bo mamy literówki. Pomału też czyszczę co się daPozwalam sobie ożywić wątek.
Też zgłaszam gotowość tłumaczenia na polski co jakiś czas.
Na razie dodałem polskie napisy do Dash School na Youtube. Myślę, że warto lekcje z Amandą gdzie tylko się da.